Mag Antwerp opgelucht ademhalen? "Hij zal toch nog een jaartje blijven"

door: JDH
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Bij Antwerp wordt nog een grote leegloop verwacht. Coach Van Bommel vertrok al, maar er staan nog enkele sterkhouders klaar om te vertrekken. 

Bij Antwerp vertrokken al huurspelers Ejuke, Coulibaly, Wijndal en Matazo al opnieuw naar hun moederclub. Toch worden er nog heel wat vertrekkers verwacht en daarbij zijn enkele sterkhouders. 

Met Jurgen Ekkelenkamp, Michel-Ange Balikwisha, George Ilenikhena, Vincent Janssen en Mandela Keita kunnen nog heel wat toppers vertrekken. Vooral van Mandele Keita wordt er verwacht dat hij volgend seizoen niet meer bij Antwerp speelt. 

Dat denkt ook Patrick Goots. "Op het einde van een cyclus azen veel jongens op een transfer. Naar mijn gevoel vertrekt Keita met zekerheid. Maar wat zal er gebeuren met Ekkelenkamp, Balikwisha, Ilenikhena en Janssen?", zegt hij bij GvA. 

"Als ik in het hoofd van Janssen kruip, dan denk ik dat hij toch nog een jaartje zal blijven. Zijn seizoen was minder dan in het kampioenenjaar, maar hij is wel gelukkig in Antwerpen, net als zijn vrouw Talia. Én hij verdient goed zijn boterham", stelt Goots nog.