Marc Degryse heeft een duidelijke boodschap voor zondag voor Riemer en RSC Anderlecht

door: BVDO
Brian Riemer
Afbeelding bron: Photonews

Deel één van de cruciale week voor RSC Anderlecht is alvast niet gelukt. Paarswit greep donderdagavond naast een ticket voor de halve finale van de Conference League.

Geen verder Europees avontuur voor Brian Riemer en zijn troepen. AZ Alkmaar schakelde RSC Anderlecht uit na strafschoppen. Het moeilijke openingskwartier zette paarswit meteen met de rug tegen de muur.

Precies nu het erop aan kwam gaven heel wat spelers van RSC Anderlecht niet present. Voor analist Marc Degryse was Jan Vertonghen de enige bij paarswit die deed wat hij moest doen tijdens deze terugmatch. Voor Degryse is het dan ook duidelijk wat er zondag zal gebeuren in de Jupiler Pro League. Daar probeert Anderlecht op de slotspeeldag de achtste plaats te pakken.

“Eigenlijk speelden ze naar het beeld van hun tiende plek in de competitie. Zondag is het voor hen gedaan. Kunnen ze zich gaan herbronnen op vakantie, want het is niet meer om aan te zien. Voor Anderlecht was dit echt een prestatie om beschaamd over te zijn”, is hij duidelijk bij Het Laatste Nieuws.