Marc Degryse heeft twee keer slecht nieuws voor de fans van Club Brugge

door: BVDO
degryse
Afbeelding bron: Photonews

Nog twee wedstrijden zijn er af te werken in de reguliere competitie. De kans dat Club Brugge nog play-off 1 haalt lijkt verdwenen.

Club Brugge staat na dit weekend op gelijke hoogte van KAA Gent in de rangschikking van de Jupiler Pro League. Wil blauwzwart nog over de Buffalo’s, dan moeten zij punten laten liggen tegen KV Oostende en KV Mechelen.

Marc Degryse ziet dat niet meer gebeuren. Maar naast het feit dat Club Brugge niet in play-off 1 geraakt, heeft de analist nog slecht nieuws voor de supporters van blauwzwart. In play-off 2 zal de ploeg van Rik De Mil het moeten opnemen tegen Standard.

En die lijken precies op het juiste moment te pieken, terwijl Club Brugge zelfs tegen Seraing niet kon overtuigen. Degryse verwacht dan ook dat blauwzwart zelfs geen Europees ticket weet te behalen dit seizoe.

“Wie vóór de Rouches wil eindigen in de tweede play-off, zal echt van goeden huize moeten zijn”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “Een seizoen zonder Europees ticket hoort echt wel tot de mogelijkheden voor de uittredende kampioen. Hallucinant eigenlijk.”