Marc Degryse raadt Noa Lang aan om transfer uit zijn hoofd te zetten

door: AVL
Noa Lang
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge staat met nog één speeldag te gaan op de vijfde plaats in de competitie en zal dus op de laatste speeldag alles op alles moeten zetten om alsnog een ticket voor play-off 1 te bemachtigen.

Blauw-zwart kwam afgelopen weekend niet verder dan een 0-0 gelijkspel in en tegen Westerlo. Enkel als KAA Gent volgende week puntenverlies lijdt tegen het al gedegradeerde KV Oostende maken de Bruggelingen nog kans op de top vier.

Het mislopen van play-off 1 zou een tegenvaller van formaat zijn voor de landskampioen alsook voor de spelers die zich dit seizoen in de kijker wilden spelen met het oog op een transfer naar het buitenland. Noa Lang is één van die spelers. Analist Marc Degryse raadt hem echter aan om realistisch te blijven.

"Lang had het vorig jaar al moeilijk om een ploeg te vinden die aan alle voorwaarden voldeed. Ze gaan niet in de rij staan, hoor", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. "Zeker niet als ze het seizoen overlopen. Als speler mag je daarop hopen. Alleen moet je ook realistisch blijven."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24