Mark Van Bommel legt uit hoe hij Radja Nainggolan aan de kant schoof bij Antwerp

door: BVDO
Radja Nainggolan
Afbeelding bron: Photonews

Vorig seizoen werd hij met heel veel tamtam binnengehaald, maar ondertussen zit Radja Nainggolan bij Antwerp op de bank.

Radja Nainggolan begon nochtans goed aan dit seizoen, al is het ook duidelijk dat hij een jaartje ouder geworden is. Toch haal je dergelijke spelers met een stevig prijskaartje niet binnen om op de bank weg te kwijnen.

De nieuwe trainer Mark Van Bommel kreeg echter heel wat versterking tijdens de afgelopen transferperiode, waardoor zelfs Radja Nainggolan op een bepaald moment naast de ploeg viel. Niet simpel voor de coach.

“Dan ga ik met hem praten. En zeg ik waarom hij niet speelt – in dit geval omdat ik vond dat hij iets minder was tegen onder meer AA Gent. Hij hoeft het daarmee niet eens te zijn, maar hij accepteert het wel”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Soms is het simpelweg onmogelijk om beslissingen uit te leggen. Het gaat niet. Maar ook dan… Kijk, ik zou wel stom zijn als ik niet elke week het beste elftal zou opstellen. Als trainer is dat simpel, als mens niet altijd.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24