Radja Nainggolan lapt afspraken opnieuw aan zijn laars en komt met opvallend statement

door: AVL
Radja Nainggolan
Afbeelding bron: Photonews

Radja Nainggolan kwam vorige week in opspraak nadat hij door de politie gearresteerd voor het rijden zonder rijbewijs. Afgelopen liet de voormalige Rode Duivel zich opnieuw opmerken.

Nainggolan werd een uur voor de wedstrijd tegen Standard gespot met een vape aan de kant van het veld. Dit terwijl er sinds vorig jaar een algemeen rookverbod geldt in alle Belgische stadions.

De middenvelder mocht het maandag komen uitleggen. Antwerp toonde echter weinig begrip en stuurde Nainggolan zelfs naar de B-kern. The Great Old liet op zijn officiële website ook weten dat zowel club als speler geen commentaar meer zouden geven over het voorval.

Die laatste afspraak heeft Nainggolan inmiddels alweer gebroken. Op zijn sociale media erkent de voormalige Rode Duivel zijn fout maar benadrukt hij ook dat hij de verwijzing naar de B-kern een iets te zware straf vindt. 

"De club heeft een beslissing genomen en die kan ik enkel accepteren, ook al vind ik het misschien zelf wat te zwaar. Toch ga ik op een of andere manier proberen mijn steentje bij te dragen", aldus Nainggolan op Instagram.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24