Weinig hoop voor Van Bommel en Overmars bij Royal Antwerp FC

door: BVDO
Mark van Bommel
Afbeelding bron: Photonews

Royal Antwerp FC zit momenteel niet in de allerbeste vorm. De voorbije weken moest het de rol aan top van de Jupiler Pro League lossen.

Volgens analist Aad de Mos zit er een duidelijk patroon in de coaching van Mark van Bommel. Dat was al zo bij PSV en Wolfsburg. Hij begon telkens heel sterk, maar begon dan plots te verliezen tot het tot een ontslag kwam.

De tegenstanders hebben door hoe er gespeeld worden en pasten zich aan aan de speelstijl van Mark van Bommel. Dat lijkt ook nu in de Jupiler Pro League het geval te zijn. Ook voor Marc Overmars is het geen gemakkelijke tijd bij The Great Old.

“Overmars loopt net als Van Bommel tegen veel nieuwe dingen aan. Zo komt hij bij Antwerp in een situatie waarin hij met geld geforceerd kampioen moet spelen. Dat is heel iets anders dan met Ajax op natuurlijke wijze kampioen spelen”, zegt De Mos in De Zondag.

“Daar kwam het voetbal altijd op de eerste plaats, nu is het resultaat heilig. Er wordt in België ook anders gevoetbald. Zeker in de donkere maanden wordt er niet gevoetbald, maar gebikkeld.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24