VTM

Alicia scherp voor 'B&B Zoekt Lief'-makers: "Dat had anders gemoeten"

door: COS
Alicia in 'B&B Zoekt Lief'
Afbeelding bron: VTM

'B&B Zoekt Lief' eindigde vorige week met drie koppels. Maanden na de opnames blijft er amper eentje overeind: Sandra & Tim.

Naast Sandra & Tim kregen ook Frank & Elsje en Alicia & Niels een relatie. Voor Frank en Elsje was het sprookje na drie maanden door de afstand voorbij. Alicia en Niels bleven zeven maanden samen.

In Dag Allemaal onthult Alicia deze week dat ze Niels bedrogen heeft. Ze kijkt nochtans terug op een prachtige relatie en heeft ook van haar deelname aan 'B&B Zoekt Lief' geen spijt.

"Ik heb alleen een slecht gevoel bij hoe de afloop met Ben in beeld is gebracht", zegt Alicia in Dag Allemaal. "Hij kwam echt als zielig dutske over, dat vind ik heel erg. Dat had anders gemoeten."

Terwijl Alicia en Niels op romantische date waren, was Ben een cadeautje voor Alicia gaan kopen in de stad. Hij kocht een dromenvanger en wou die dolgraag nog aan Alicia afgeven. 

De productie liet Ben ook nog videobellen met het thuisfront, terwijl Alicia op dat moment al voor Niels had gekozen. Ook op sociale media reageerden kijkers verontwaardigd over hoe de productie de situatie heeft aangepakt.