VTM

'B&B Zoekt Lief' loopt volledig uit de hand: "Buitenspel gezet"

door: STG
An Lemmens
Afbeelding bron: VTM

'B&B Zoekt Lief', kent de voorbije weken heel wat spanningen. Ook in deze nieuwe week staat er nog heel wat te gebeuren.

Ilse woont al een tijdje in de B&B van Frank, maar de laatste tijd ligt ze erg moeilijk in de groep. Vooral de wrevel met de andere vrouwen komt tot een hoogtepunt.

Voor Frank is dan ook de maat vol. Hij neemt een erg dramatische beslissing. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat het voor ons hier stopt”, klonk het. “Ik voel me er niet goed bij, maar ik denk dat dit voor ons beiden de beste beslissing is.”

Hoewel Ilse de beslissing in eerste plaats kan begrijpen, klinkt er toch wrevel bij het inpakken van de koffers. “Dit is mooi gespeeld door de andere vrouwen. Ze hebben mij buitenspel gezet."

Ilse heeft de beslissing dan ook niet zien aankomen. "Ik had het niet zien aankomen. Ik was eerlijk, maar zij zijn intriges beginnen verspreiden. Daar kan ik niet tegenop. Frank ging iedereen tot het einde houden en zou niemand naar huis sturen. En dan doet hij zoiets? Chapeau. Ik ben blij dat ik niet gekozen ben", aldus een gefrustreerde Ilse.