VTM

Dina Tersago diep geraakt: Ze maakt zich grote zorgen om haar zoontjes

door: LHX
Dina Tersago in 'James De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Het afgelopen weekend stond journaalanker Riadh Bahri in alle kranten. De reden? De nieuwe modetrend, waarbij mannen geen hemd aantrekken onder hun kostuumvest.

Op de foto van Riadh Bahri's bijzondere outfit kwamen massaal veel homofobe reacties. "Janet", "Waar gaan we naartoe?", klonk het op alle nieuwssites.

Voor Riadh is het de zoveelste keer dat hij met dergelijke haat geconfronteerd wordt. "Ik ben er klaar mee", schrijft hij dan ook in een pakkend bericht op Instagram. "Ik heb al meermaals klop en slaag gehad omwille van wie ik ben. Dit soort praat zorgt voor dat geweld. Tolereer het nooit."

Zijn boodschap raakt heel wat mensen, onder wie ook VTM-gezicht Dina Tersago. Zij vindt het schrikwekkend dat er nog steeds zoveel homofobie is, omdat het later ook haar zoontjes Thor en Isak zou kunnen overkomen.

"Ik wil dat mijn jongens kunnen opgroeien zonder angst om be- of veroordeeld te worden om wie ze zijn, wat ze dragen of hoe ze zich uiten", schrijft ze. "Je bent een prachtig persoon en perfect zoals je bent!"