Bijzondere dag voor Natalia en Dina Tersago

door: ASX
Natalia en Dina Tersago
Afbeelding bron: Instagram @dina_tersago

Gisteren was een bijzondere dag voor zangeres Natalia en presentatrice Dina Tersago. Een van hun hartsvrienden verjaarde en beide dames maakten grappige en emotionele posts op hun social media om hun goede vriend in de figuurlijke bloemetjes te zetten. 

Gisteren werd Gino Beeckman, bekende kapper en make-upstylist, 47. Beeckman is intussen al twintig jaar een vaste waarde in het leven van Natalia. Hij stylede de zangeres al ten tijde van Idool 2003 en is daarna nooit meer uit Natalia's leven gegaan.

In een pakkende post op Instagram eert de zangeres haar goede vriend: "Ondertussen ben je mijn dikste vriend, vertrouwenspersoon en liefdevolle peter van Bobbi-Loua. Ik hou van je, met heel mijn hart, met al jouw sterktes en flaws in 1 pakketje!" klinkt het.

Er wordt nog stevig gedold nadien op de post. De stylist reageert emotioneel op de woorden van de Kempense diva, waarop zij hem lachend vraagt: "Heb je geweend?". Beeckman reageert op zijn beurt met heel wat lachende smileys: "Bijna!" Elkaar plagen, is duidelijk het fundament van hun stevige vriendschap.

Ook ex-Miss België Dina Tersago kan Gino Beeckman niet meer wegdenken uit haar leven. De presentatrice van ‘Boer zkt vrouw’ maakte eveneens een pakkende post: "Vanaf mijn deelname aan Miss België tot op vandaag sta je aan mijn zijde en laat je mij shinen, in welke omstandigheden ook," klinkt het. Heel wat andere bv's, zoals Riadh Bari, Aaron Blommaert en Stijn Baert reageren vol lof op de posts van Natalia en Dina Tersago