VTM

Het loopt helemaal verkeerd af voor winnaars 'Paradijs zoekt personeel': "Eindigde in een nachtmerrie"

door: LHX
Thomas, Ileen en Nathalie Meskens
Afbeelding bron: VTM

In 'Paradijs zoekt personeel' streden zes duo's voor een bijzondere job: een jaar lang het resort Zanziblue uitbaten op Zanzibar. Thomas en Ileen wonnen het programma.

Thomas en Ileen droomden er al lang van om een eigen gastenverblijf uit te baten. Op Zanzibar zouden ze een jaar lang ervaring kunnen opdoen, maar dat liep niet zoals verwacht.

"Wat een mooi verhaal zou moeten worden, eindigde in een nachtmerrie", schrijft Thomas op Instagram. "Na een maand hebben we zelf een ticket terug naar huis geboekt."

Hij noemt hun prijs "een vergiftigd geschenk". "Veel loze beloftes, onmenselijke behandeling en vooral een toxische werksfeer. Momenteel wachten we nog altijd op een terugbetaling van de vlucht van 1300 euro. Anderhalf jaar gewacht voor een lege doos."

Uit de ervaring heeft hij enkele wijze lessen geleerd, die hij deelt met zijn volgers. "Laat je nooit onderbetalen voor je werk. Laat je nooit gebruiken als een voorwerp of marketingstunt. Laat je nooit kleineren door je bazen, fouten maken mag. Beloftes zijn beloftes. Wees altijd jezelf en geniet van het leven."

Tags