VTM

Jamie-Lee Six beantwoordt veelgestelde vraag over 'De verraders': "Iets dat veel mensen niet snappen"

door: LHX
Loïc Van Impe en Jamie-Lee Six in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

In 'De verraders' wordt er elke nacht iemand vermoord door de verraders in de groep. Die moet dan in het geniep het kasteel verlaten. Pas de volgende ochtend weet de rest van de groep wie er naar huis is.

Telkens als er iemand vermoord wordt in 'De verraders', wordt die door de crew uit bed gehaald en kort geïnterviewd. Veel kijkers vragen zich af of de deelnemers in de naburige kamers dan niet gewoon horen wie er naar huis gaat.

"Dat is iets dat veel mensen niet snappen", zegt verrader Jamie-Lee Six op Qmusic. De makers van het programma vonden wel degelijk een oplossing voor dat probleem. Zo was er tussen alle kamers telkens een lege kamer.

En om het geluid te maskeren werd er een wel héél creatieve strategie gebruikt. "Als wij naar het conclaaf moesten of er werd iemand vermoord, was de crew constant aan het stampen in de gang en met deuren aan het slaan", vertelt Jamie-Lee. "Met andere woorden: je kon er niks uit afleiden."

Ook waren alle ramen op de kamers afgeplakt, zodat niemand kon zien wie er buiten rondliep. "Dat zijn dingen die je niet ziet op beeld, maar er was echt goed over nagedacht."