VTM

Jamie-Lee Six kan het niet meer aanzien en bijt van zich af: "Doe het dan zelf"

door: LHX
Jamie Lee Six
Afbeelding bron: Instagram @jamieleesix

Jamie-Lee Six werkt vooral als influencer, maar momenteel is ze te zien in het nieuwe VTM-programma 'Burger House'. Daarin runt ze, samen met zeven andere bekende twintigers, een week lang een hamburgerrestaurant in Mechelen.

Bestellingen opnemen en opdienen, broodjes bakken en burgers grillen... Het ligt ongetwijfeld buiten Jamie-Lee Six' comfortzone. Als influencer is ze gewoonlijk met heel andere dingen bezig. In 'Burger House' heeft ze daardoor wel eens een lastig moment.

Daar hebben niet alle kijkers evenveel begrip voor. "Wenen bij een week werken", luidt een reactie die ze krijgt op Instagram. "Jullie zijn niks gewoon. Jullie leiden een luxeleventje en huilen wanneer er gewerkt moet worden." 

Jamie-Lee is er absoluut niet mee gediend. "Als het allemaal zo makkelijk lijkt, doe het dan zelf", bijt ze van zich af. "Jullie zien niet alles van ons leven, en weten zeker niet alles van wat we doen. Het zijn langere uren dan een 9-to-5-job."

"Mensen moeten het altijd beter weten en denken dat wij geen fuck doen", verdedigt ze zichzelf en de andere influencers. "In onze sector bestaat er geen weekend. En kunnen we nu allemaal elkaar met rust laten en ons niet bemoeien met andermans leven? Wij kakken ook niet hele dagen op jullie kop."

Jamie-Lee Six
Afbeelding bron: Instagram @jamieleesix