VTM

Kijkers ‘Celebrity Masterchef’ niet te spreken over wat ze zien: "Krijg ik kippenvel van"

door: LHX
Celebrity Masterchef
Afbeelding bron: Play4

In 'Celebrity Masterchef' gaan tien bekende Vlamingen de culinaire strijd met elkaar aan. Ze proberen met hun gerechten de jury, die bestaat uit Nick Bril, Inge Waeles en Michaël Rewers, te imponeren met hun gerechten.

De eerste aflevering van 'Celebrity Masterchef' zit erop, en de kijkers zijn al meteen enthousiast. Dat blijkt uit de commentaren op sociale media. 

"De eerste aflevering vond ik al heel geslaagd!", wordt er onder meer gereageerd. "Ik kijk met veel plezier."

Toch komen er ook enkele verontwaardigde reacties. Die hebben vooral te maken met de hygiëne in de 'Masterchef'-keuken. "In de eerste aflevering werd er meteen al rijkelijk door de lange haren gewreven", klaagt een kijker. Ook likken de deelnemers soms hun vingers af, waarna ze weer aan het eten komen.

"Sausje roeren, lepel goed aflikken, en hup, wederom de saus in", klinkt het ook. "Gezicht afvegen met de keukendoek en daarna het bord afvegen, gehakt mengen met een ring aan..." "Om nog maar te zwijgen van dat rauw vlees los in het boodschappenmandje..." De lijst met fouten is lang. 

"Moeten die hun haar niet bijeen doen of een netje opzetten?", vraagt ook iemand zich af. "Ik krijg er kippenvel van als ik iemand zo bezig zie."

"Natuurlijk wordt niemand ziek van wat speeksel, een beetje zweet, een gebruikte keukenhanddoek over het bord... Maar erg smakelijk ziet het er niet uit. De jury lijkt het niet op te vallen. Vinden ze dat normaal? Dan komt bij mij de vraag op: gaat dit ook zo in hun keuken?"

Tags