VTM

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' in huwelijksbootje gestapt: Brecht De Geyter doet verrassende onthulling

door: COS
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Op 23 september 2023 stapte Laura Lieckens in het huwelijksbootje. Het 'Blind Getrouwd'-gezicht gaf haar jawoord aan Yorben De Backer.

Laura Lieckens en Yorben De Backer trouwden afgelopen zaterdag in het bijzijn van al hun dierbaren. De huwelijksceremonie vond plaats in hun tuin in Zottegem. Later op de avond vond nog een spetterend dansfeest plaats.

Op het feest verschenen enkele bekende gezichten: 'Blind Getrouwd'-koppels Nuria en Stijn, Florence en Jiri en Winnie en Jonah. Ook Tatiana Rogier, Christophe Ramont en Brecht De Geyter zakten af naar Zottegem.

Voor Brecht was het een fijn weerzien met enkele jeugdvrienden. Hij groeide namelijk op in Zottegem. "Als kind hebben Yorben en ik nog samen gevoetbald", vertelt Brecht aan HLN.

"Bij de openingsdans overheerste een gevoel van geluk. De tent was mooi gedecoreerd met bloemen en dankzij de dresscode 'natural colours' vormde alles een mooi geheel", zegt Brecht.

"Ik wens Laura en Yorben heel veel liefde, geluk en ontelbare mooie momenten. Met hun twee kinderen gaan ze een mooie toekomst tegemoet", aldus Brecht.