VTM

Laura Tesoro en Gers Pardoel zwaar op de proef gesteld in 'Code van Coppens': "Ik wil dit niet!"

door: COS
Laura Tesoro en Gers Pardoel in 'Code van Coppens'
Afbeelding bron: VTM

'Code van Coppens' gaf vorige week het startschot van het nieuwe seizoen in Tirol. Zondag trekken Laura Tesoro, Gers Pardoel, Adriaan Van den Hoof en Jeroen De Pauw naar de dierentuin.

Voor ze het goed en wel beseffen hebben Staf Coppens en Mathias Coppens hen in een overal gehesen en ingelijfd bij het personeel van een obscure zoo. De eigenaar, die het niet zo begrepen heeft met het welzijn van dieren, heeft ze opgesloten.

Gers Pardoel betreedt het hol van de leeuw met een bang hartje. "Ik krijg nu precies het gevoel dat ik niets aan u ga hebben", reageert Laura droogjes. In de kamer van de reptielenvoeding staat Gers plots oog in oog met een bak sprinkhanen waar hij met z'n hoofd door moet.

"Ik wil dit niet! Stop nou even!", roept Gers. "We zijn een team!". Maar Laura heeft de hendel al overgehaald. "Ik moet me hier even op voorbereiden", schreeuwt Gers het uit. "Ik ben niet bang maar... toch wel."

Kunnen Laura, Gers, Adriaan en Jeroen tijdig ontsnappen? Dat ontdekken de kijkers nu zondag 24 oktober om 19.55 uur bij VTM.