Sélina openhartig over mishandeling van ex Gers Pardoel: "Gooide me voor onze kinderen van de trap"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Gers Pardoel en zijn ex Sélina van Gool, de moeder van zijn twee kinderen, gingen in maart 2020 definitief uit elkaar. Ze leken toen nog vriendschappelijk met elkaar om te kunnen.

Enkele weken geleden deed Sélina echter haar boekje open over Gers Pardoel in een erg openhartige reeks Instagram Stories. Bij Dag Allemaal vertelt ze nu wat ze jarenlang moest doorstaan.

In 2011 ging het voor het eerst mis. Sélina werd in de slaapkamer tegen de grond gegooid, Gers ging met zijn schoen op haar hoofd staan. Toen legde ze al voor de eerste keer klacht neer tegen de zanger.

Het doorslaggevende moment om Gers te verlaten kwam er toen Gers Sélina na een zoveelste ruzie van de trap gooide. "En tijdens mijn val zag ik de kinderen (Rocci en Goud, red.). Rocci kon nog niet eens lopen. Ik had net zo goed mijn nek kunnen breken en dood kunnen zijn die dag", zegt Sélina.

"Rocci ziet haar mammie als ‘een baas’. Als een sterke vrouw die haar eigen zaakjes regelt. Maar thuis kreeg die mama wel klappen. Ik wilde mijn dochter niet laten opgroeien met dat idee. Ik wilde niet dat mijn dochter later ook slaag zou krijgen in de gedachte dat zoiets normaal is", aldus Sélina in Dag Allemaal.