VTM

An Lemmens krijgt verrassend nieuws van VTM over toekomst van 'B&B Zoekt Lief'

door: COS
An Lemmens
Afbeelding bron: VTM

An Lemmens speelde afgelopen zomer voor de tweede keer op rij Cupido in het buitenland in 'B&B Zoekt Lief'. VTM heeft nu een besluit genomen over het programma.

Na het grote succes van het afgelopen seizoen was natuurlijk wel te verwachten dat VTM een vervolg zou geven aan 'B&B Zoekt Lief'. An Lemmens vliegt er meteen in. Via haar sociale media stelt ze on alvast voor aan twee nieuwe B&B-uitbaters.

"Yes! Binnenkort trek ik weer de wereld rond als Cupido. En dat doe ik onder andere voor Katy (51). Katy runt sinds 1990 net over de Nederlandse grens een gastenverblijf. Een sociale dame met het hart op de tong die zegt wat ze denkt. Ben jij de sociale, verzorgde man waar Katy naar op zoek is?"

"Ook Jelmont (61), afkomstig uit Nederland, is op zoek naar de liefde. Hij had lang een drukke job als fysio-en psychotherapeut tot hij besloot het roer om te gooien. Nu baat hij een B&B uit in Kairos, Portugal. Schrijf je in op vtm.be in als je denkt dat jij de ideale match bent voor Jelmont", aldus An.