VTM

Marc uit 'B&B Zoekt Lief' zwijgt niet langer en haalt uit naar Hans: "Ziekelijk"

door: STG
B&B Zoekt Lief - Hans - Mabel
Afbeelding bron: VTM

Het gaat er hard aan toe in 'B&B Zoekt Lief'. Vooral ten huize Mabel rommelt het al enkele dagen. In Dag Allemaal heeft Marc er dan ook genoeg van. Hij haalt stevig uit naar Hans, die vorige week nog werd opgenomen in het ziekenhuis na een hartinfarct.

Aan enthousiasme is er geen gebrek in 'B&B Zoekt Lief'. In Dag allemaal vertelt Marc honderduit over zijn deelname aan het programma. “Het was een toffe ervaring, ik zou het opnieuw doen, alle lof voor de productieploeg", klinkt het enthousiast.

Toch liep zijn deelname niet helemaal zoals gepland. Hij heeft dan ook een goede raad voor Mabel. "Ze had de tijd moeten nemen om ook mijn rustige kant te leren kennen, want die heb ik zeker wel”, meent Marc. “Maar eerlijk? Die heb ik niet ­kunnen tonen omdat die Hans daar rondliep.”

Nu Marc herstelt van zijn hartinfarct neemt hij geen blad voor de mond over Hans. “Ik vond hem een vervelende mens”, zegt Marc. “Hij had het voordeel dat hij al een paar dagen eerder in de B&B was, en dat Mabel iemand zocht om gezapige wandelingetjes mee te doen."

"Die mens werkte fameus op mijn systeem. Ziekelijk jaloers was hij. Als ik met Mabel stond te babbelen, brak hij gewoon in ons gesprek in. Allez, dat doe je toch niet?", besluit hij.