VTM

Niels uit 'B&B Zoekt Lief' reageert voor het eerst nadat Alicia hem bedroog

door: COS
B&B Zoekt Lief - Alicia en Niels
Afbeelding bron: VTM

In Portugal vond Alicia in het VTM-programma 'B&B Zoekt Lief' een partner. De B&B-uitbaatster bleef zeven maanden samen met Niels.

Alicia en Niels waren zeven maanden samen, maar in juni was de relatie voorbij. Eind april voelde Niels al dat het aan het verwateren was. uiteindelijk zou het nog een maand duren voor Alicia opbiechtte dat ze Niels bedrogen had.

Niels kwam erachter toen hij Alicia in juni wilde verrassen voor haar verjaardag. Door haar blik wist hij genoeg. Dat Alicia niet eerlijk tegen hem was, vindt Niels heel jammer.

"Ze heeft me een maand in het ongewisse gelaten, ik was echt kwaad", zegt Niels in Dag Allemaal. "Had ik geweten dat er iemand anders in het spel was, had ik het veel rapper los kunnen laten."

"We horen elkaar niet meer, ik heb daar ook geen behoefte aan", zegt Niels. Al zou hij wel opnemen als ze zou bellen. "Ondanks wat er gebeurd is, wens ik haar het beste toe. En het leven gaat verder, ik heb een maand echt afgezien, maar dan heb ik de knop kunnen omdraaien."