VTM

Nieuwe beelden uit 'Blind Getrouwd' zorgen voor onzekerheid: "Het is bij iedereen ingewikkeld"

door: STG
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd' op het programma. Momenteel genieten de koppels nog van hun huwelijksreis in Turkije. Het is de eerste keer dat de koppels samen in hetzelfde resort verblijven.

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' ziet er wat anders uit dan de voorbije jaren. Zo beleefden de koppels niet alleen hun trouwfeest gezamenlijk, maar ook op huwelijksreis kunnen ze samen met elkaar van gedachten wisselen. In de vorige afleveringen zagen we al dat deze veranderingen bij de koppels goed onthaald werden.

Uit de eerste beelden eerder deze week bleek al dat er stilaan toch wat barsten zichtbaar worden. Intussen zijn er op Instagram nieuwe beelden opgedoken uit de aflevering van vanavond. Daarin gaan de koppels aan boord van de 'Love Boat'. We zien hoe de koppels bij elkaar polsen hoe het gaat.

Zo zien we hoe Joren Dumont en Lien Opdebeeck langs gaan in de kajuit van Dziubi en Brecht. Wanneer ze op bed liggen maken ze samen een leuke selfie. "Voila zie, Joren heeft zijn omslagfoto verandert", lacht Joren. Waarop de kandidaten grappen hun Facebook-status te veranderen naar ‘Het is ingewikkeld’, “want als we eerlijk zijn is het bij ons allemaal ingewikkeld, hé”, klinkt het.

Toch kan Lien de humor van Joren best smaken. “Het helpt zeker als Joren mopjes maakt, maar het is ook fijn dat de anderen bevestigen dat het bij hen ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Dat maakt het plezanter om alles wat meer te relativeren", zegt Lien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)