VTM

Politiek expert duidelijk over Georges-Louis Bouchez in 'Special Forces'

door: STG
Special Forces GEORGES-LOUIS BOUCHEZ (37) ​MR-VOORZITTER
Afbeelding bron: VTM

Het rommelt al een kleine week in de televisiewereld. Na de eerste uitzending van 'Special Forces' kwam Georges-Louis Bouchez zwaar onder vuur te liggen.

De eerste aflevering van 'Special Forces: Wie Durft Die Wint' kreeg af te rekenen met heel wat kritiek. Vooral het gedrag van Georges-Louis Bouchez kwam bij velen in het verkeerde keelgat terecht.

"Hij voegt niets toe en werkt de groep zelfs tegen, weigert één druppel zweet voor het algemene goed te leveren maar plukt wel mee de vruchten van de groep", klonk het op sociale media. "Die gaat het niet lang volhouden, hij heeft op dag 1 al niks gepresteerd", wilde nog een kijker kwijt.

Kritiek die hij na zijn exit van gisteren nuanceert in Het Laatste Nieuws. "Ik had me fysiek beter moeten voorbereiden, maar mijn werk verhinderde dat. Ik heb niet genoeg gesport en die prijs heb ik vandaag betaald", klonk het na afloop.

"Als je niks bijdraagt tot de groep, maar hem enkel kost, dan moet je je verantwoordelijkheid nemen en het voor bekeken houden", wilde hij nog kwijt.

Of zijn deelname ook in zijn voordeel pleit voor de aankomende verkiezingen valt nog af te wachten. "Als het zijn bedoeling was om sympathie te winnen bij de kiezer, dan denk ik niet dat zijn missie geslaagd is", zei een politiek expert vorige week nog in het VTM Nieuws.

Tags