VTM

Raaf uit 'The Masked Singer' komt met duidelijke boodschap na ontmaskering: "Dit is nog maar het begin"

door: STG
The Masked Singer Raaf
Afbeelding bron: VTM

Gisteren was het eindelijk zover. Alle maskers van 'The Masked Singer' vielen af.

Voor sommige kandidaten is 'The Masked Singer' nog maar het begin van heel wat moois. De toekomst ziet er veelbelovend uit met heel wat nieuwe projecten. "Dit is nog maar het begin", zegt ze in 'The Masked Singer'.

Ze heeft dan ook geen moment getwijfeld om deel te nemen. "Het leek me zo leuk, vooral omdat je volledig incognito bent. Even gewoon iemand anders zijn, heerlijk. Ik vond Raaf heel cool en mysterieus. Ik had nog nooit zoiets gezien", zegt Coely in Het Laatste Nieuws.

Een avontuur dat het begin is van heel wat andere nieuwe projecten. Ze bracht pas een nieuw album uit en treedt binnenkort aan als coach in 'The Voice Kids'. Een avontuur dat meer dan welkom is na een moeilijke periode.

"Ik vind het cool om mijn ervaring door te kunnen geven aan de jeugd", zegt ze. "Ik heb veel meegemaakt, maar ik ben sterker dan ooit. Ik heb nu de tools om te weten hoe ik met mijn pijnen om moet gaan."

"Ik zal nog zaken tegenkomen en fouten maken, maar ik haal mezelf niet meer naar beneden. Ik geef mezelf heel erg veel tijd op dit moment, dat doet al veel", besluit ze.

Tags