VTM

Shania Gooris onthult de echte reden: “Daarom bij bobonne gaan wonen”

door: PMN
Shania Gooris
Afbeelding bron: Photonews

Elke maandagavond is er bij VTM2 ‘Expeditie Gooris’. Sam Gooris trekt met zijn gezin op jaarlijkse vakantie. Dit keer zijn ze in Japan.

Shania Gooris zagen we al achter het stuur zitten. Ze durft wel te vloeken eens ze onderweg is. Al heeft ze een hart van goud.

Zo is Shania een tijdje bij haar bobonne Carmen Pfaff gaan wonen. In Dag Allemaal onthult ze de echte reden. “Ik heb dat gedaan omdat mijn opa Jean-Marie Pfaff elke dag in zijn museum moest zijn. Hij had daar verschillende verplichtingen.”

Shania moest op dat moment ook studeren. “Ik zat daar meer op mijn gemak”, legt ze uit. “En het was beter dat ik daar even ging inwonen, want dan zat ze niet alleen tijdens haar revalidatie.”

“Ik voelde mezelf dan ook geruster. Als ze boodschappen moest doen, voelde ik mezelf ook geruster. Als we in Japan waren belden we twee keer per dag met haar om te informeren hoe het ging."

"Mocht er iets met bobonne geweest zijn, had niemand ons kunnen tegenhouden om op de eerst volgende vlucht richting België te stappen.”