VTM

VTM baalt: Shania Gooris heeft belangrijke beslissing genomen

door: PMN
Shania Gooris
Afbeelding bron: VTM

Elke maandagavond is er ‘Expeditie Gooris’. We volgen Sam Gooris en zijn gezin terwijl ze op vakantie zijn in Japan. Het is ook de droombestemming van de zanger.
 

Er zijn heel veel fans van het programma die Sam Gooris geweldig vinden. “Hij maakt ons altijd aan het lachen”, luidt het. “Een topper!”

Maar niet alleen Sam valt in de smaak bij de fans. Ook zijn dochter Shania Gooris is erg populair geworden. “Ze moet een eigen programma krijgen”, vinden de fans.

Het moet gezegd worden dat Shania alles in zich heeft om een succesvolle tv-carrière uit te bouwen. Ze is al meermaals gevraagd door productiehuizen, maar telkens weigerde ze. Dat blijkt geen toeval te zijn.

Shania heeft daar geen zin in. Ze zei eerder al dat ze geen carrière in de media wil. Al presenteert ze voor radiozender MNM wel de podcastreeks ‘Read this’.

Bij VTM moeten ze haar dus niet vragen. “Met haar gevatte humor en aanstekelijke charisma palmt ze iedereen in”, zegt woordvoerder Tine Danschutter. “Maar ze geeft zelf aan dat ze op dit moment geen carrière in de media ambieert.”

“Dat is haar eigen keuze en die moeten we respecteren. De vraag of ze bij ons op tv kan of wil komen stelt zich op dit moment dus ook niet.”