VTM

VTM-kijkers weten het zeker over 'Make Up Your Mind': 'Hij is het!'

door: STG
Make Up Your Mind
Afbeelding bron: VTM

Morgenavond barst de eerste vrijdagavond los van het nieuwe televisieseizoen bij VTM. De zender pakt uit met een opvallend programma waarover al veel gezegd en geschreven is.

Vanaf morgen trekken vijf bekende Vlamingen hun stoute hakken aan in 'Make Up Your Mind'. In deze gloednieuwe VTM-show transformeren ze tot betoverende en onherkenbare drag queens om de performance van hun leven te geven op het podium.

Eén dag voor het feest echt losbarst, laat VTM de kijkers al eens een gokje wagen naar welke bekende Vlaming schuil gaat achter de make-up. Er is wel één opvallende naam die heel vaak terugkomt in de reacties op sociale media.

"Sowieso Francesco Planckaert", lezen we. De zoon van Eddy Planckaert komt vaak terug in de reacties. Al denken er ook mensen in een hele andere richting. Zij zijn ervan overtuigd dat het om een vrouw gaat. "Volgens mij is het een vrouw. Zo'n lange smalle vingers", bedenkt iemand zich.

"Zag hier een foto van Erika van Tielen dus durf wel ook die richting uitgaan. Het is ook een klein fijn postuur", klinkt het onder meer. 'Make Up Your Mind' is morgenavond voor het eerst te zien bij VTM.

Tags