VTM

Wendy Van Wanten heeft opvallende strategie in 'De verraders': "Ik ben met twee, hé"

door: LHX
Wendy Van Wanten
Afbeelding bron: VTM

Vanaf volgende week begint 'De verraders', een programma waarin 18 bekende Vlamingen een heftig psychologisch spel spelen. Drie van hen zijn aangeduid als verraders en vermoorden elke nacht iemand, als ze zelf niet ontmaskerd worden, tenminste.

Voor het spel écht van start gaat, heeft presentator Staf Coppens nog een gesprek met alle deelnemers. Hij moet immers bepalen welke drie de rol van verrader toebedeeld zullen krijgen, en vraagt dan ook aan iedereen hoe ze zich daarbij zouden voelen.

Enkele deelnemers hebben het een beetje moeilijk met al het liegen en bedriegen, en geven daarom ook aan dat ze liever geen verrader zouden zijn. Anderen, zoals Astrid Coppens, Dirk Draulans, Dominique Persoone en Loïc Van Impe, zouden het dan weer wel zien zitten.

Ook Wendy Van Wanten heeft een duidelijke voorkeur. "Ik ben een verrader", zegt ze vol overtuiging. Naar eigen zeggen kan ze erg goed liegen, en dat heeft veel te maken met het feit dat ze eigenlijk twee 'persoonlijkheden' heeft. "Ik ben met twee, hé", zegt ze. "Ik heb Iris, en ik heb Wendy. Dus ik kan daar veel mee wegspelen."