VTM

Wendy Van Wanten teleurgesteld na 'De Verraders': "We hadden een goede band, dacht ik toch"

door: COS
Wendy Van Wanten
Afbeelding bron: VTM

Modeontwerpster Inge Onsea werd als eerste 'vermoord' in 'De Verraders'. Ook voor Wendy Van Wanten kwam er abrupt een einde aan het spel, ze werd verbannen.

Hoewel ze een bondgenoot was, had Wendy Van Wanten zich in het spel meteen verdacht gemaakt. Daarop speelden de drie verraders goed in. Uiteindelijk stemde bijna iedereen aan de ronde tafel voor Wendy.

In 'De Aftocht' op VTM GO vertelt Wendy over haar ervaring aan Nicolas Caeyers. "Natuurlijk had ik pech door het pleidooi van een advocaat die zo overtuigend mij aan de galg heeft gepraat", zegt Wendy. "Ik moet het laten bezinken. Het is een heel raar spel."

In de auto krijgt Wendy drie filmpjes te zien van Dominique Persoone, Bart Kaëll en Nora Dari. "Ze kon precies mijn dochter zijn. Dat was dus de ganse tijd 'mijn moedertje'", zegt Wendy over Nora. "Ja, we hadden een goede band, dacht ik toch. Maar ze heeft moeder verraden."

"Als je eerlijk bent, word je blijkbaar niet altijd beloond", besluit Wendy. Boos is ze zeker niet. "Het is een spel en geen geluk in het spel betekent geluk in de liefde", aldus Wendy op weg naar de liefde van haar leven Franske.

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'De Verraders'