Michel Wuyts weet hoe plan van Iserbyt en Vanthourenhout op BK veldrijden eruitziet

door: BVDO
Michel Wuyts
Afbeelding bron: Photonews

Vanmiddag wordt het BK veldrijden gereden. Volgens Michel Wuyts is het plannetje van Pauwels Sauzen-Bingoal heel erg duidelijk.

Wielercommentator Michel Wuyts is ervan overtuigd dat Eli Iserbyt alles gedaan heeft om het BK in Lokeren te winnen. De glijpartij in Val di Sole was deel van het plan dat de ploeg voor ogen had.

Daardoor kwam hij niet aan de start in de zware crossen van Gavere en Zonhoven. “Pientere zet. Eindwinst in de wereldbeker vergeten met oog op een interessanter doel, het onderscheidt de slimmerik van de gulzigaard”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Manager Jurgen Mettepenningen weet ook wat zijn team nodig heeft. “Zelf zal hij het niet hardop zeggen, maar ik stel me voor dat manager Mettepenningen zijn sponsors graag een affiche met twee kampioenen op voorschotelt: Vanthourenhout in het Europese shirt, Iserbyt in het Belgische.”

Als Vanthourenhout wint, dan is de nationale driekleur een heel seizoen niet te zien. Dat zou bijzonder vreemd zijn in het veldrijden, om die nooit te mogen aanschouwen. Kijken dus straks of Wuyts gelijk krijgt...

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24