Patrick Lefevere kan het maar niet begrijpen: “Allemaal onzin!”

door: BVDO
Patrick Lefevere
Afbeelding bron: Photonews

Waar er rook is, is er vuur. Dat geldt wellicht ook voor de transfergeruchten rond Remco Evenepoel. Ineos zou hem willen wegplukken bij Soudal-QuickStep.

Remco Evenepoel heeft een gesprek gehad met Lefevere, zo is te horen bij Wielerclub Wattage van Sporza. Onze landgenoot zou niet tevreden zijn binnen Soudal-QuickStep. De plannen van Ineos zijn dan ook verleidelijk om de overstap te maken.

“Allemaal onzin”, reageert Patrick Lefevere meteen bij Het Nieuwsblad. “Net het omgekeerde is waar. Ik heb een heel goed gesprek gehad met Remco, over hoe hij zijn toekomst ziet. Indrukwekkend hoe hij daar over nadenkt.”

Het gerucht van een overstap naar Ineos blijft maar de kop opsteken. “Ik heb het een beetje gehad met altijd weer die geruchten, dat spook van Ineos dat te pas en te onpas verschijnt. Ze zullen vorig jaar gesproken hebben met vader Evenepoel, maar dat was vorig jaar en concreet is dat nooit geworden.”

Evenepoel heeft nog een contract tot 2026 bij Soudal Quick-Step. Als hij wil vertrekken dan moet daar een stevige transfersom tegenover staan en zelfs Ineos is wellicht niet zinnens om dat te betalen.