Wout van Aert is gewaarschuwd: Zo wil Mathieu van der Poel het WK veldrijden winnen

door: BVDO
Wout van Aert
Afbeelding bron: Photonews

Mathieu van der Poel en Wout van Aert zijn nog niet actief in het veldrijden dit seizoen, maar de twee willen wel allebei wereldkampioen worden.

Mathieu van der Poel en Wout van Aert zouden normaal deze maand voor het eerst meerijden in de cyclocross. De organisator van de veldrit in Hulst liet weten dat de twee toppers op 27 november bij hen aan de start staan.

Jumbo Visma liet een tijdje terug weten dat Wout van Aert begin februari ook het WK zal rijden. Dat wordt in het Nederlandse Hoogerheide gereden. Gerben De Knegt van Alpecin-Deceuninck laat nu weten dat ook Mathieu van der Poel volop voor het WK gaat.

Al is het natuurlijk uitkijken hoe het voor Van der Poel zal gaan. Vorig jaar reed hij bijna niet in het veld en dit jaar liep het ook op de weg niet van een leien dakje met heel wat fysieke en andere problemen.

Eén ding wil De Knegt alvast wel lossen. Hij hoopt voor Mathieu van der Poel dat het op het WK in Hoogerheide zal regenen. “Zo wordt het wat selectiever. Want anders wordt het een racebaan”, klinkt het bij Indeleiderstrui. Wout van Aert is alvast gewaarschuwd.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24