Wout Van Aert krijgt deze nieuwe trainer bij Jumbo-Visma

door: CDC
Nathan Van Hooydonck Jumbo-Visma
Afbeelding bron: Photonews

Jumbo-Visma haalt een jonge maar geroutinieerd figuur in haar team. De ploeg van Wout Van Aert versterkt zich met Marc Reef. Die verlaat na ruim tien jaar Team DSM, waar hij begon als ploegleider.

Reef tekende een contract van twee jaar bij Jumbo-Visma. Merijn Zeeman, de sportief directeur van Jumbo-Visma is er van overtuigd dat Reef een  geïnspireerde coach is die ook tactisch sterk is. Bovendien weet hij uit het verleden dat Reef een aangenaam persoon is en een teamspeler.

Reef wil zichzelf bij zijn nieuwe team  verder ontwikkelen als coach en denkt dat een nieuwe omgeving daartoe bij kan dragen. Jumbo-Visma lijkt hem de geknipte plek daarvoor. Hij vertrekt overigens niet met slaande deuren bij Team DSM en dankt ze uitvoerig.

"Ik wil Team DSM bedanken voor het vertrouwen en de kans die ik heb gekregen om daar te starten als coach. In die periode, met vele hoogtepunten, heb ik heel veel geleerd en dat neem ik mee richting de toekomst. Nu is echter de tijd gekomen om volgende stappen te maken.”