Anke Buckinx praat in ‘My Rigorgeous’ openhartig over haar dagelijkse struggle

door: WVDS
Anke Buckinx en Laurie De Moor

Anke Buckinx, columniste en JOE-ochtendpresentatrice, wil er steeds op haar best uitzien, wat niet vanzelfsprekend is voor iemand die al om drie uur opstaat en ook nog twee kleine kindjes heeft. Vandaar wilde ze wel wat make-up advies inwinnen.

“Ik neem ’s ochtends toch wel een halfuurtje de tijd in de badkamer voor mijn make-up en haar. Als ik niet mijn hele gamma make-up gebruik, vragen mensen in de radio-app: ‘Anke, ben je ziek of ben je moe?’ (lacht). Ik heb wallen, omdat ik weinig slaap en dat zie je snel als ik in beeld kom.”

In een nieuwe ‘My Rigorgeous Life’ gaat Anke samen met Laurie op zoek naar de perfecte make-up om haar dagelijkse ochtendshow mee te presenteren. “Zeker op weekdagen, als we radio maken, sta ik op om drie uur. Mijn vriend zegt altijd: ‘Anke, dat is niet vroeg, maar midden in de nacht’”, lacht Anke. 

“Gecombineerd met de twee kleine kinderen die bij ons thuis rondlopen, zie je dat aan mijn huid. Omdat ik een chronisch slaaptekort heb, doe ik veel natuurlijke schmink op mijn gezicht.” 

Anke maakt gebruik van natuurlijke make-up van Cent Pur Cent, één van de twee merken van de Limburgse beauty-onderneemster Caroline Rigo. “Ik ken Caroline al van in de tijd dat ik nog niet actief was in de media.”

Welke look Laurie in petto heeft voor Anke, zie je in een nieuwe ‘My Rigorgeous Life’ op maandag 14 maart om 16u30 op TV Plus.