Doet Gert Verhulst het ondenkbare? ‘K3 zit serieus in de problemen’

door: PMN
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

De meisjes van K3 bereiden zich volop voor op de start van de musical ‘De Drie Biggetjes’. Een musical die in het verleden al een heel groot succes leek. Nu wordt hij opnieuw hervat.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zijn altijd even vrolijk als je ze tegen het lijf loopt. De meisjes van K3 hebben er intussen heel wat concurrentie bijgekregen. Denk bijvoorbeeld aan Camille of Pommelien Thijs, die ook heel populair zijn bij de doelgroep van K3.

Echt vrolijk wordt je daar als K3’tje niet van. De cijfers liegen niet. Het album van ‘De Drie Biggetjes’ was geen overdonderd succes. Van de musical van ‘De Drie Biggetjes’ zijn van de 75 geplande voorstellingen, ‘slechts’ 20 helemaal uitverkocht. In Nederland zijn er 59 musicals voorzien, en daar zijn er maar vier van uitverkocht.

Het is intussen ook al twee jaar geleden dat K3 nog eens genomineerd werd voor ‘Zomerhit’. De meisjes wonnen ook geen enkele MIA.

Er is dus wel wat oplapwerk aan K3. Er is maar één man die K3 weer uit het slop kan halen, en dat is Gert Verhulst. K3 is nog steeds zijn oogappel.

Dag Allemaal schrijft dat echter niet zo evident is. ‘Gert heeft het heel druk met zijn programma De Tafel van Vier. De Studio 100 SingAlong wordt alsmaar groter, Samson en Marie moet ook nog groeien en de musical ‘40-45’ krijgt eind dit jaar een Nederlandse versie.’

Waar zou Gert dan nog de tijd vinden om K3 te herlanceren? Maar Gert blijft natuurlijk wel Gert. Doet hij het ondenkbare en gaat hij K3 opnieuw naar hoge toppen brengen? Het zou zomaar kunnen.