Een mijlpaal: Camille en haar vriend zetten grote stap

door: LHX
Camille
Afbeelding bron: VTM

In de VTM-biopic 'Ik ben Camille' krijgen de fans van Camille een inblik in het leven van de zangeres. Vanaf morgen wordt er een nieuw seizoen uitgezonden.

In een preview van het nieuwe seizoen van 'Ik ben Camille' is alvast te zien hoe ze een enorme stap zet. Tot nu toe woonde ze nog in 'hotel mama', maar daar komt in mei 2023 plots een einde aan. 

Samen met haar vriend Dino Verhelst verhuist ze immers naar Boortmeerbeek. Daar starten immers de opnames van de telenovelle 'Milo'. Die zijn té intensief om vanuit West-Vlaanderen te kunnen pendelen.

Het is geen gemakkelijke stap voor Camille. "Ik hou erg van gewoontes, en ik ben het zo gewoon om thuis te zijn, in mijn omgeving. En dat is toch iets dat je achterlaat. Ik heb het daar altijd heel moeilijk mee."

Als de verhuis klaar is, krijgt ze van haar ouders nog een prachtig kaartje. "Heel veel plezier in jullie appartementje", staat erop. "We zijn trots op jullie. Maak van iedere dag iets moois."

"Natuurlijk vinden we dat spijtig, maar ja, het is het leven, hé", klinkt het bij haar mama. "Het is te hopen dat ze het heel goed doen samen."

Tags Camille