Of er een reünie van K3 aankomt? Kristel Verbeke reageert voor het eerst

door: COS
Kristel Verbeke Photonews.jpg
Afbeelding bron: Photonews

In december staan James Cooke en Gert Verhulst in het Sportpaleis met de Studio 100 Singalong. Heel wat fans zien de Singalong als het perfecte moment voor een K3-reünie.

Gert Verhulst benadrukte dat Studio 100 een K3-reünie heel graag wil zien gebeuren, maar dat het natuurlijk aan de drie dames is om dat ook te willen. "Maar dit jaar gaat dat niet gebeuren", zei Gert bij HLN Showbits.

Of er ooit een kans op een reünie is van de originele K3? Die vraag kreeg Kristel Verbeke voorgelegd bij MNM. "Oooh amai", klinkt het bij Kristel. "Ik hou van K3, voor altijd."

"Ik hou van mijn meisjes, Karen, Kathleen, Josje en uiteraard ook de meisjes van K3 nu, maar... ik ben gestopt met zingen. Ik zing niet meer dus dat is een heel lastige vraag. Mag ik daar nog eens over nadenken?"

Kristel lijkt ook te bevestigen dat fans geen reünie moeten verwachten op de Singalong eind december. "Da's een beetje rap ze. Nee nee nee nee nee. Er zijn zeker geen plannen", benadrukt ze.

Gert maakte ook de terechte opmerking dat een reünie van K3 een zelfstandig concert zou verdienen. Misschien een ideetje voor 30 jaar K3?

@mnm.be Antwoorden op @🤍Chloé 🤍 voorlopig staat er nog geen reünie op de planning 🥲 #kleinvraagje #k3 ♬ Oya Lélé - K3