Er moet Bart Kaëll wat van het hart over 'Zomerhit'-rivale Pommelien Thijs

door: COS
Bart Kaëll in 'Zomerhit'
Afbeelding bron: VRT - Jokko

Op zaterdag 19 augustus weten we wie Margriet Hermans opvolgt als winnaar of winnares van 'Zomerhit'. De tien finalisten werden zondag bekend gemaakt.

Aaron Blommaert, Bart Kaëll, Berre, Camille, Gustaph, Maksim, Metejoor, Niels Destadsbader & Kenny B, Pommelien Thijs en The Starlings & Ozark Henry maken zaterdag nog kans om de 'Zomerhit'-trofee in ontvangst te nemen.

Pommelien Thijs mag zich met 'Erop of eronder', dat al wekenlang bovenaan in de hitlijsten staat, de topfavoriete noemen. Maar dat was ze vorig jaar ook met 'Ongewoon' en toen ging Margriet met de trofee naar huis.

Ook dit jaar zou een 'ancien' het Pommelien moeilijk kunnen maken. Bart Kaëll is met zijn 'Wat is jouw geheim?' duidelijk een van de publieksfavorieten. Hij is erg trots op het nummer dat hij met Jan Leyers maakte.

"Natuurlijk zou het een eer zijn om 'Zomerhit' te winnen, maar het hoeft niet per se. Belangrijker voor mij is dat ik er nog eens een echte hit mee scoor", zegt Bart in Dag Allemaal.

"Ik gun Pommelien zeker de overwinning. Ik vind haar een groot talent en ze is écht. Je voelt dat bij haar alles vanuit haarzelf vertrekt", aldus Bart over zijn grote 'Zomerhit'-concurrente.