Er moet Regi dringend iets van het hart over zijn verloofde Kristel: "Loodzwaar"

door: LHX
Regi en vriendin Kristel
Afbeelding bron: Instagram @realregi

Vandaag is Regi te gast op Radio2. Daar gaat het over zijn nieuwe muziek, maar er komen ook serieuzere onderwerpen aan bod.

Volgens een internationale studie is het leesniveau van kinderen in het vierde leerjaar fors gedaald, klinkt het op Radio2. Niet alleen de leraars zouden daar verantwoordelijk voor zijn, maar ook de ouders. Zij nemen niet genoeg tijd om bezig te zijn met schoolwerk van hun kinderen.

Regi moet toegeven dat hij zich wel een beetje aangesproken voelt. "Ik merk wel dat je, als je verwacht dat de school alles doet, soms van een kale kermis thuiskomt", zegt hij. "Het is niet mijn sterkste punt, maar ik merk wel dat het enorm helpt als je er een beetje mee bezig bent."

Het kan echter heel moeilijk zijn om daar tijd voor te maken, en dat ziet hij ook bij zijn verloofde Kristel. Zij heeft twee drukke jobs en moet alleen een dochter opvoeden.

"Ze werkt van acht uur 's morgens en soms is ze pas om half zeven thuis. En dan moet ze nog eens pagina's huiswerk doen en eten maken. Doe het maar, hé. Het is allemaal niet zo simpel als je carrière wil maken. Ze doet het, maar dat is loodzwaar allemaal."

Tags Regi