Ex-K3 Kathleen Aerts komt met belangrijke boodschap voor Karen en Kristel waar fans blij mee zullen zijn

door: STG
Afbeelding bron: Instagram @kathleen_aerts

Een reisbureau, guesthouse, en wijngaard runnen, het zijn allemaal zaken die Kathleen Aerts moeiteloos weet te combineren. In Dag Allemaal spreekt ze openhartig over haar drukke planning, maar weet ze ook heel wat K3-fans blij te maken.

Kathleen Aerts was jarenlang de blonde van K3. Samen met Karen en Kristel wist de zangeres elke keer opnieuw een lach te toveren op de gezichten van heel wat kinderen. 

"Ik voel ook nog altijd hoe mijn K3-verleden blijft meespelen. Overal waar ik kom, omarmen mensen mij. Ik besef meer en meer welke impact wij hebben gehad op mensen en dat koester ik", klinkt het in Dag Allemaal.

Al maken heel wat fans er al langer geen geheim meer van dat ze hopen op een reünie. Nu K3 25 jaar bestaat, is dat misschien wel het ideale moment volgens hen." Zeg nooit nooit, we lachen er soms met ons drieën over dat we dat toch eens moeten doen. Ik zie dat volledig zitten, direct."

"Veel voorbereiding heb ik zelfs niet nodig. In ons guesthouse vragen jonge gasten mij soms om te figureren in hun TikTok-filmpje. Ze schrikken dat ik die K3-dansjes nog ken. ‘Mannekes, ik heb die vijf miljoen keer gedaan, ik denk dat ik die op mijn tachtigste nog ken’, zeg ik dan", lacht Kathleen.