Hanne Verbruggen is bevallen van haar eerste kindje

door: STG
Hanne, Marthe en Julia van K3
Afbeelding bron: VTM

Hanne Verbruggen doet het al enkele weken wat rustiger aan. In december zou ze voor het eerst mama worden, maar dat moment komt nu dus vroeger dan verwacht.

Momenteel wordt Hanne Verbruggen vervangen door Diede van den Heuvel in de K3-shows die momenteel te zien zijn in Nederland. Enkele weken geleden moest ze noodgedwongen op doktersadvies rusten. 

Naast een nieuw album is de K3-familie ook weer wat groter geworden. Hanne beviel afgelopen maandag in alle stilte van haar eerste kindje Julien.

Zowel Hanne als de baby stellen het bijzonder goed. “Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, reageert Hanne.

En ook Julia & Marthe zijn fier "Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby", zegt Marthe.

“Ik kijk er ook zooo naar uit om de baby te zien want ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben. We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!", wil Julia nog kwijt.