Hanne Verbruggen van K3 heeft bijzondere plannen met haar eerste kindje

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Hanne Verbruggen kondigde in juni geweldig nieuws aan. Het K3'tje is zwanger van haar eerste kindje met echtgenoot Jorn.

Hanne Verbruggen zal haar eerste kindje eind december mogen verwelkomen. Intussen is het K3'tje iets meer dan vier maanden zwanger. Als alles goed verloopt, zal Hanne alle geplande optredens van K3 afwerken voor ze mama wordt.

Thuis wordt alles stilaan voorbereid voor de komst van het kleinste K3'tje. Ze heeft al veel spulletjes gekocht, maar ook gekregen van fans. "Tegen de bevalling in december zal alles wat er nodig is in orde zijn", zegt Hanne aan Het Laatste Nieuws.

"Ik ben daar op het gemakje mee bezig allemaal, ik voel daar totaal geen stress in", vertelt Hanne. Een kinderkamer is aanwezig in het huis van Hanne en Jorn, maar het eerste jaar zal de baby waarschijnlijk bij mama en papa op de kamer slapen.

"Ik denk dat het leuk is om van de kinderkamer een projectje te maken als hij of zij wat groter is. Dan kunnen we samen de kamer schilderen en decoreren", aldus Hanne Verbruggen in de krant.