Helmut Lotti nuanceert scherpe uitspraak 'The Masked Singer': "Ik haat het idee niet"

door: COS
Helmut Lotti
Afbeelding bron: Photonews

Helmut Lotti kwam de afgelopen weken een paar keer scherp uit de hoek tegenover 'The Masked Singer'. Hij werd verdacht in het pak van Edelhert te zitten, maar het bleek om Johnny Logan te gaan.

"Ondraaglijk programma", noemde Helmut Lotti 'The Masked Singer' op zijn Facebookpagina. Via hetzelfde medium wikt hij zijn woorden nu. "Ik 'haat' ik het idee van 'The Masked Singer' niet en vind ik het concept best leuk. Het is alleen veel te lang en bevat veel te weinig muziek", zegt Helmut.

Van frustratie tegenover het VTM-programma is er volgens Helmut geen sprake. "Ik heb vorig jaar vriendelijk bedankt voor deelname aan dit programma", bekent Helmut. Er is wel iets anders dat hem frustreert. 

"Als het zou gaan over frustratie omdat er geen enkel muziekprogramma is waar wij iets meer kunnen laten zien dan onze nieuwe single, grootste hit of covers van de bekendste hits van collega’s (wat ik allemaal apprecieer, begrijp me niet verkeerd): dat klopt", zegt hij.

"Ik vind dat dat muziekaanbod op TV veel beter én breder kan en zou moeten, maar het is nu eenmaal overal zo, niet enkel in Vlaanderen. Muziek op zich is blijkbaar niet interessant genoeg", besluit Helmut. "Hopelijk heb ik hiermee klaarheid gebracht."

Download nu de gratis app van Redactie24