Karen Damen deelt geweldig beeld: "De mooiste man ter wereld"

door: LHX
Karen Damen in 'Wat Zou Jij Doen?'
Afbeelding bron: VTM

Voor Karen Damen is 2023 geen gemakkelijk jaar geweest. Ze ging uit elkaar met haar man Antony Van der Wee.

Eind november sloeg het nieuws in als een bom. Karen Damen maakte bekend dat zij en Antony een punt zetten achter hun huwelijk.

"We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop", schreef ze in een boodschap op Instagram. "We zullen verder geen commentaar of interviews geven en willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven."

(Lees verder onder de post.)

Wat de precieze reden van de breuk is, is niet bekend. Wel staat vast dat Karen nog steeds een hechte band heeft met haar zoon Sky.

In haar Instagramverhaal deelt ze een prachtige foto van hen twee. "Ik mocht op vakantie met de mooiste man ter wereld naar het mooiste land ter wereld", schrijft ze erbij. Dat land is Zuid-Afrika.

(Lees verder onder de foto.)

Karen en Sky
Afbeelding bron: Instagram @karendamen

Daarnaast had ze deze week nóg iets fijns te melden. Haar vier jaar oudere zus Kirsten was woensdag jarig. "Gelukkige verjaardag aan mijn geweldige grote zus", schrijft karen bij een foto van Kirsten.

De twee zussen zijn ontzettend close. In 2021 richtten ze samen het kledingmerk Kristina Knitwear op. Het is duidelijk: ondanks haar scheiding is Karen nog steeds omringd door veel liefde!