Karen Damen heeft belangrijke waarschuwing voor Camille

door: LHX
Karen Damen in 'James De Musical'
Afbeelding bron: GoPlay

Vanavond is het zover: de eerste aflevering van de nieuwe telenovelle 'Milo' wordt uitgezonden. Camille speelt er de hoofdrol in.

In 'Milo' speelt Camille de dromerige Milo. Ook Karen Damen heeft een rol, die van Maud. Zij is de mama van een schoolvriendin van Milo.

Het is niet de eerste keer dat Camille en Karen samen op de set staan. Ook bij '#LikeMe' werkten ze al samen. Aan Het Laatste Nieuws vertellen ze dat het enorm goed klikt tussen hen.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

"In het echte leven lachen Karen en ik heel wat af", zegt Camille. "Ze is als een vriendin voor mij, geen moederfiguur."

Door het verschil in leeftijd en ervaring kan Camille uiteraard wel heel wat leren van Karen. "Ik herken heel hard mijn hectische periode bij K3 in wat zij nu allemaal beleeft", zegt die.

"Ik durf wel eens tegen Camille zeggen: 'Kijk uit en loop jezelf niet voorbij.' Bij K3 waren er momenten dat we niet konden genieten van ons succes omdat we te druk bezig waren."

Het lijkt er echter op dat Camille haar plan wel trekt, ook zonder Karens goede raad. Naar eigen zeggen heeft ze geen problemen met haar drukke agenda. "Ik heb geleerd om ervan te genieten en niet meer te stressen."