Karen Damen trekt verrassende conclusie na geruchten over nieuwe relatie

door: PMN
Karen Damen
Afbeelding bron: Photonews

Karen Damen mag zich verwachten aan een superdruk 2024. Ze is met verschillende projecten tegelijkertijd bezig. Helaas is er ook het droevige nieuws over haar echtscheiding.

Karen Damen zag eind vorig jaar een einde komen aan haar huwelijk met Anthony Van de Wee. Daardoor stelde ze ook de optredens van haar one woman-show uit naar later. Karen zal even de tijd nodig hebben om dit te verwerken.

Het nieuws over de echtscheiding was nog maar bekendgemaakt of er kwam al een stevig gerucht. Karen zou intussen al een nieuwe relatie hebben. Dan ook nog eens met iemand die we kennen.

Karen zou een relatie hebben met haar manager William Vaessen. Die kennen we beter als Niels William. Hij scoorde destijds een grote hit met ‘Zie ze Doen’.

William is ook de bedenker van K3. Karen ontkent dat ze een relatie hebben. “Hij is mijn type niet”, zegt ze. De twee zijn gewoon heel goede vrienden.

Karen trekt in Dag Allemaal wel een verrassende conclusie over al die fakeberichten. Het gerucht werd trouwens vanuit Nederland de wereld ingestuurd. Dat maakt het nog opvallender.

“Dit bewijst dat ik het nog allemaal heb”, reageert Karen. “Dat ik zelfs in Nederland interessant genoeg ben om roddels over te verzinnen. Awel, daar ben ik heel blij mee.”