Koen Wauters komt tot besef in 'Special Forces': "Gefaald in het leven"

door: STG
Special Forces KOEN WAUTERS (55) ​ZANGER & PRESENTATOR
Afbeelding bron: VTM

Koen Wauters vormde zeventien jaar lang een koppel met Valerie De Booser. Zijn deelname aan 'Special Forces' heeft een positieve invloed op hem gehad.

Koen Wauters liet iedereen schrikken toen bekendgemaakt werd dat hij niet langer een koppel vormde met Valerie De Booser. In Het Laatste Nieuws komt hij terug op zijn scheiding.

"In 'Special Forces' leer je vooral hoe je functioneert in heel specifieke en extreme omstandigheden", zegt Koen. "Als je al wat ouder bent, heb je gewoon geleerd dat tegenslag bij het leven hoort en heb je ook geleerd hoe je die verwerkt."

Hij heeft dan ook veel geleerd van verschillende tegenslagen in zijn leven. "Platen die tegenvielen, programma's die niet goed waren, vriendschappen die ophielden, liefdes die stukliepen", herinnert hij zich.

Ondanks al die tegenslagen probeert Koen het toch positief te bekijken. "Ik hoop wel dat ik daar een schonere en slimmere mens van geworden ben. Ik ben misschien een zondagskind, maar ik heb ook al gefaald in het leven", besluit hij.