Koen Wauters kondigt geweldig nieuws aan waar iedereen al erg lang op zit te wachten

door: STG
Afbeelding bron: GoPlay

Momenteel is Koen Wauters nog even te zien in 'The Voice Van Vlaanderen'. Gisteren deed hij dan ook een opvallende bekentenis bij radiozender MNM.

Koen Wauters had gisteren fantastisch nieuws te melden. Tijdens de avondshow bij MNM deed hij zijn plannen voor de toekomst uit de doeken. Fans van Clouseau zitten er al heel lang op te wachten. 

Binnenkort komt er een einde aan die lange wachttijd. Op 1 april zullen Koen en Kris opnieuw samen optreden in het Sportpaleis. Weliswaar niet met een eigen concert, maar met een gastoptreden tijdens ‘Back To The 80, 90’s en 00’s’. 

Toch ziet het ernaar uit dat het niet bij die ene keer zal blijven. "Het is eigenlijk een beetje een primeur”, verklapt Koen aan presentator Sander. Hij wil met Clouseau niets liever dan het Sportpaleis binnenkort weer onveilig te maken én dat gaat dus ook echt gebeuren.

“Maar het zal nog even duren”, zegt Koen. Wanneer Sander naar het jaartal polst en gokt op 2024 volgt er een mysterieuze “Hmmm". We zijn dus heel benieuwd wat de toekomst brengt.