Laura Tesoro maakt komaf met harde kritiek: "Weet dat mensen dat van me vinden"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Heel wat zenders pakken dit najaar uit met nieuwe programma's. Al is er ook plaats voor vaste waarden zoals 'The Voice Van Vlaanderen'. Ook Laura Tesoro is meer dan ooit op televisie te bewonderen.

Laura Tesoro is tegenwoordig regelmatig op televisie te zien. Al is niet iedereen daar zo blij mee. De zangeres krijgt regelmatig harde kritiek over zich heen. Al laat ze die niet aan haar hart komen.

“In ons beroep krijg je ongevraagd altijd een mening over alles', begint de zangeres haar verhaal in Nina. "Ik weet dat veel mensen me irritant vinden, omdat ik te energiek en positief ben."

Toch toont Laura begrip voor al die meningen. "Ik begrijp dat, zeker als je zelf anders in het leven staat", klinkt het. “Ik heb lang gedacht: iedereen moet mij tof vinden, dat is belangrijk", zegt Laura. Al ligt ze daar nu minder snel wakker van.

“Zoals Tom Holland (Britse acteur, red.) het zegt: ‘Als je een probleem met me hebt, bel me dan. Als je mijn nummer niet hebt, dan ken je me niet goed genoeg om een probleem met me te hebben.’ Dat is zo waar”, besluit Laura.