Laura Tesoro maakt zich opvallende bedenking over VTM: "Voel ik echt"

door: STG
Special Forces Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Laura Tesoro wist enkele weken geleden iedereen te verbazen met haar doorzettingsvermogen in 'Special Forces' op VTM. Nu ze al enkele jaren mooie projecten kan doen voor de zender maakt ze zich een opvallende bedenking.

'Special Forces' kende geen grenzen voor Laura Tesoro. Het ongeziene doorzettingsvermogen wist dan ook heel wat kijkers te verbazen.

In TV-Familie blikt ze dan ook graag terug op het avontuur. Ze vertelt onder andere over haar vriend Jordan. “Hij is fier op mij. Jordan, mijn ouders en mijn vrienden zijn elke keer heel verrast als ze op tv zien wat ik allemaal heb gepresteerd."

"Ik heb altijd al enorm veel steun van hen gekregen, bij alles wat ik doe. Wat mij een heel goed gevoel geeft en nog meer drive om ervoor te gaan”, zegt Laura. Ze is VTM dan ook enorm dankbaar voor alle kansen die ze krijgt. 

"Dit is veruit het hardste en coolste dat ik ooit heb gedaan. Ik voel dat ze bij VTM echt in mij geloven en dat doet enorm veel deugd. Ik krijg ook veel coaching. Dat is een soort investering in een traject dat je samen aflegt. Bij VTM voel ik mij volledig op mijn plek", besluit ze.